En cours : Biennale d'art contemporain de Cachan du 01/02 au 20/03 - "Momentum" par The Holy Art du 13/02 au 21/02 - "Grandir" par Grap's du 16/01 au 18/04 - "Inner World" par Art Doc Magazine "Ambiances de Paris"

"Ambiances de Paris"

2008 - Bulevardin Kahvisalonki, Helsinki, Finlande
Minna Kokko (s. 1968) on suomalainen freelance valokuvaaja, joka asuu Pariisissa. Opintonsa hän on suorittanut kielitieteen, ranskankielisen kirjallisuuden sekä kansainvälisen politiikan alalla eri yliopistoissa Ranskassa ja asunut maassa lähes 20 vuotta. Valokuvausta hän on opiskellut mm. Ecole des Gobelins’ssa Pariisissa.

« Valokuvaus on mielestäni yksi nykypäivän haastavimmista ja mielenkiintoisimmista taiteenlajeista. Digikuvaus antaa luovuudelle rajattomat mahdollisuudet. »

« Kuvaan erityisen mielelläni Pariisia, jonka viehätysvoimasta en koskaan saa tarpeekseni. Pariisi on lukemattomien kulttuurien ja tunnelmien summa, ainutlaatuinen kaupunki, joka kiehtoo yllätyksellisyydellään, kontrasteillaan. Toivon valokuvieni välittävän näitä tunnelmia mahdollisimman aidosti ja herkästi. »

« Valo on minulle erityisen tärkeä ja rakas elementti. Ihailen erityisesti ranskalaisen Edouard Boubat´n töitä, joka oli valon ja tunteen vangitsemisen mestari. »